Početak Odricanje od odgovornosti

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cod/www/invalidnost/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cod/www/invalidnost/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198

Odricanje od odgovornosti

Sadržaj sajta Centra za orijentaciju društva je napravljen prevashodno za potrebe informisanja. Centar ni na koji način ne tvrdi da je sadržaj na sajtu tačan, ispravan ili autentičan. Nijedan autor, saradnik, pokrovitelj, administrator ili bilo koja osoba povezana sa Centrom za orijentaciju društva ni na koji način ne može biti odgovorna za pojavu netačne informacije ili za štetu koju ste vi prouzrokovali korišćenjem sadržaja ili pozivanja na određenu informaciju sa sajta.

Sve informacije na ovom sajtu obezbeđene su na bazi da sva lica koja pristupe sajtu preuzmu odgovornost za procenu relevantnosti i tačnosti njenog sadržaja.

Informacije sadržane na ovom sajtu se ne mogu prikazati drugačije sem u “full screen” formatu. Ne postoji mogućnost odgovornosti za bilo kakve informacije ili usluge koje se mogu pojaviti u nekom drugom formatu. Takođe se ne preuzima odgovornost za bilo koje informacije ili usluge koje se pojavljuju na bilo kom sajtu koji je povezan sa ovom sajtom. Neke stranice sajta sadrže linkove ka drugim sajtovima (eksterni linkovi). Sajt www.invalidnost.info ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila treća lica, a koja su vezana linkom sa ovim sajtom ili je inkorporiran kao referenca. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan web sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Centar za orijentaciju društva na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih web sajtova ili strana. Kao eksterno linkovan, ovaj sajt ne daje odobrenje za bilo koji proizvod i/ili usluge koje se reklamiraju na povezanim sajtovima.

Informacije na ovom web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštavanja.