Početak Izjava o privatnosti

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cod/www/invalidnost/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cod/www/invalidnost/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198

Izjava o privatnosti i prikupljanje anonimnih podataka i kolačići

Centar za orijentaciju društva poštuje i štiti privatnost svojih korisnika i njihovih ličnih podataka. Podatke iz procesa registracije Centar neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani bez vašeg pristanka osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Zaštita vaših ličnih podataka je važan aspekt na koji smo kreirali i organizovali sprovođenje naših poslovnih aktivnosti. Centar će koristiti lične podatke samo za svrhe za koje su prikupljeni.

Nećemo vam slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obaveštenja o promenama. Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta (odjava sa COD info sistema).

Centar za orijentaciju društva se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučajevima kršenja pravila i/ili nezakonitih aktivnosti korisnika, kada zadržavamo pravo da aktivnosti koje smatramo nezakonitim prijavimo istražnim organima.

Centar neće svesno ili namerno skupljati lične podatke od dece putem Interneta, koja su mlađa od 13 godina. Centar se zalaže za zaštitu prava dece.

Ukoliko imate pitanja ili prigovore koje se tiču izjave o privatnosti ličnih podataka, kao i slučajevima kada imate saznanja o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo vas da nas kontaktirate na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


 

Prikupljanje anonimnih podataka

Centar za orijentaciju društva takođe skuplja anonimne podatke preko svog web servera koji sadrži broj, datum i vreme posete na sajtu i njegovim stranicama. Ove anonimne informacije se koriste u statističke svrhe i u svrhu osiguranja našeg web sajta da obezbeđuje informacije relevantne za naše korisnike.


 

Kolačići

Ovaj web sajt može da koristi kolačiće za određene usluge. Kolačić je blok podataka koji se deli između web servera i korisnika pregledača. Kolačići mogu dati različite vrste informacija, u zavisnosti od toga kako se koriste. To može da uključi informacije o identitetu korisnika i primera i preferencija web sajt posećivanja. Korisnici mogu da postave pretraživač da identifikuju prisustvo kolačića i da im pruži mogućnost da ih prihvatite ili odbijete.

Napomena: ova izjava o privatnosti se ne proširuje van sajta www.invaildnost.info Kada dođe do povezivanja sa drugim sajtovima preporučujemo da pročitate izjavu o privatnosti na tom sajtu kako biste se upoznali sa principima privatnosti.